MARKEDSFØRING

MARKEDSFØRING

RingSkriv

Datadrevet digital markedsføring

Eliminering af uforløst, digitalt potentiale er vores mission. Strategisk markedsføring på tværs af kanaler er vejen til den moderne forbruger. Vi hjælper ambitiøse virksomheder med at styrke deres position og indfri det digitale potentiale, vi ved, at der findes.

U

Analyse

Guldet ligger i analysen både før, under og efter et samarbejde. Hos Distract Influence starter ethvert samarbejde derfor med en strategisk databaseret analyse, der identificerer de reelle salgsdrivere for den enkelte samarbejdspartner.

360 Strategi

Distract Influence designer 360 strategier, som tager udgangspunkt i dig og din digitale virkelighed. Vi arbejder ud fra en stærk indsigt i dig og din organisation for at kunne opsætte eksekverbare og ambitiøse 360 strategier.

Måling

Vi har en ambition om at skabe stærke, målbare resultater for alle vores samarbejdspartnere. Vi bestræber os derfor på at dokumentere effekten af alle vores samarbejder – både på strategi-, kampagne- eller konsulentniveau.

Ambitioner for digital markedsføring

Den digitale marketingsverden er konstant omskiftelig. Distract Influence udarbejder ambitiøse strategier for eksekvering og optimering på tværs af dig, dine kanaler og platforme.

Distract Influence hjælper dig til at gøre det bedre. Hos Distract Influence arbejder vi ud fra et mantra om at facilitere de bedste og mest gunstige rammer for strategisk eksekverbar kreativitet. Denne tankegang gennemsyrer alle samarbejder og partnerskaber, hvilket giver os unikke muligheder for at hjælpe dig til at indfri dit digitale potentiale.

Thorbjørn Christensen

Operativ, Distract