UDLEJNING

UDLEJNING

RingSkriv

Udlejning af webstudie og udstyr i hjertet af København

Vi faciliterer de professionelle rammer, som produktionen af kreativt digitalt indhold kræver. Vores team af content eksperter står klar til at assistere dig i produktion og distribution af dit indhold. Vi hjælper dig til at få det optimale ud af din content produktion.

Udlejning

Vi tilbyder nem, hurtig og billig udlejning af udstyr til produktion af digitalt indhold. Vi faciliterer de professionelle rammer, som netop din medieproduktion kræver.

Produktion

Vi stiller vores indgående ekspertise i produktion og anvendelse af udstyr til rådighed for netop dig og din produktion af medieindhold. Vi hjælper dig hele vejen fra A-Z i alle faser af din medieproduktion.

Konsulent

Vi tilbyder professionel konsultering i produktion og distribution af digitalt medieindhold på tværs af platforme og kanaler. Om du er professionel eller privat, har vi altid din fortælling for øje.

 

Webstudie Udlejning

Vores webstudie giver dig de professionelle rammer, som din specifikke medieproduktion kræver.

Vi stiller udstyr og lokaler til rådighed for dig og din produktion, hvorfor det eneste du skal medbringe er dig selv, dit kamera og kreativitet.

Priser fra 2.500 DKK per dag

 

 

Stabilisator Udlejning

Med DJI OSMO Mobile har du et af de klart bedste og mest anvendelige stykker udstyr til en moderne content produktion.

DJI OSMO Mobile sørger for at dine videoer får det professionelle og glidende look, som alle kamerafolk søger i deres videoproduktion.

Priser fra 800 DKK per dag

 

 

Drone Udlejning

Vores DJI MAVIC Pro giver dig muligheden for at tage dit videoindhold til et helt nyt niveau.

DJI MAVIC Pro er en af de bedste og mest alsidige droner på markedet, hvilket gør den til det perfekte værktøj til content produktion.

Priser fra 1.800 DKK per dag

 

Content Creation for alle

Hvis du vil give dit digitale indhold et professionelt look, er Distract den helt rigtige samarbejdspartner for netop dig. Vi stiller vores ressourcer til rådighed for dig, så du kan være i blandt de bedste og mest innovative content creators i fremtiden.

Video indhold er mere end 4 gange så effektivt på digitale medier, end traditionelt tekstbaseret indhold. Derfor ønsker vi hos Distract at skabe de bedste og mest professionelle rammer for produktion af digitalt indhold i Danmark.

Jonas Vincent Dedenroth

Strategi, Distract